Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Оказва се, че дори нещо толкова лесно и елементарно на пръв поглед като пържените филийки има своите трикове
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Рецептата си заслужава
В тази статия ще я прочетете
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Вижте как да си я приготвите вкъщи
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло